Wilt u echt van slakken af? Bestel een slakkenband!
Geen last meer van slakken? Kies voor een veilige en effectieve oplossing: een elektrische slakkenband. Eenvoudig te installeren en omgevingsvriendelijk. Met 3 jaar garantie van een merk dat al sinds 1934 bestaat.

Wat is Slakkenband?
Afrasteringsband die werkt als een complete afrastering voor het beschermen van gewassen en planten tegen slakkenvraat. De stevige plastic band met geïntegreerde stroomdraden werkt als een effectieve kering tegen slakken. Werkt ook om katten te weren uit uw tuin, duiven en vogels van uw dakrand te houden en marters af te schrikken. 
Milieuvriendelijk en gemakkelijk te installeren.

Slakkenband 20 of 50 meter
Slakkenband is los verkrijgbaar en te verkrijgen in twee verschillende lengtes; 20 meter of 50 meter.
De slakkenband wordt geleverd zonder schrikdraadapparaat. Wij adviseren de Elephant M1 Compact lichtnetapparaat als u een aansluiting op 230V in de buurt hebt. Heeft u geen 230V in de buurt, dan adviseren wij de Elephant P1 batterij apparaat.  

Slakkenband - Complete set
De complete slakken set bestaat uit een Elephant M1 Compact lichtnetapparaat en 20 meter slakkenband.
Nu van € 148,- voor slechts € 99,-. 

Deze unieke oplossing is uitsluitend bij Elephant verkrijgbaar. Lees hier over de ervaringen van een gebruiker van slakkenband


Wat heeft u nodig?
Onderstaande producten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

* ook verkrijgbaar in 50 meter

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het een mini elektrische afrastering rond je planten/moestuin om slakken bij je planten weg te houden. Het bestaat uit een hardplastic boord, de afrastering,  die je uitrolt en rond je planten en/of moestuin zet. De boord blijft rechtop staan en wordt verbonden met een mini schrikdraadapparaat van Elephant, de MiniMaster M1 of Batterijapparaat P1:

  • U kiest voor M1 wanneer er in de buurt een aansluiting op 230V aanwezig is.
  • Is dit niet het geval dan kiest u het beste voor het apparaat P1 deze wordt gevoed door een 9V batterij.

De afrastering (boord) is verkrijgbaar in 2 lengtes: 20 meter of 50 meter.

  • Eenvoudig en effectief
  • Schrikt slakken af
  • Uitermate geschikt voor moestuin of siertuinen
Over Elephant

Elephant is een Deens A-merk dat al sinds 1934 bestaat. U krijgt 3 jaar garantie op de producten die u bestelt. Mail voor vragen gerust naar [email protected]