Wil je wat bestellen bij Onlineschrikdraad.nl en ben je benieuwd hoe de verzending in zijn werk gaat? Hier vind je alle informatie over onze verzendingen.

Onze levertijden
We leveren in Nederland en België. Al onze bestellingen worden verzonden via DPD. De levertijd is 1-3 werkdagen. Indien de bestelling op werkdagen voor 15:00 besteld wordt, dan verwerken wij die dezelfde dag nog. Vervolgens biedt DPD in bijna alle gevallen de volgende dag de bestelling aan bij het opgegeven afleveradres. Deze levertermijn geldt voor Nederland en België. 

Leverdagen
DPD bezorgt onze pakketten momenteel op werkdagen en zaterdag.

Track & Trace 
Alle bestellingen worden met Track & Trace verzonden. Zodra jouw producten zijn klaargemaakt voor verzending wordt er een Track & Trace code aangemaakt. Per e-mail word jij hiervan op de hoogte gebracht. Je zal meerdere e-mails krijgen over de status en verzending van jouw bestelling.

Komt het levermoment van DPD niet uit?
Komt het voorgestelde levermoment van DPD niet uit? Dat is geen probleem! Jij kan zelf via de link in de Track & Trace van DPD het moment van afleveren of de locatie van afleveren wijzigen. 

Verzendkosten
Binnen Nederland verzenden we jouw bestelling voor maar €4,95. Binnen België verzenden we jouw bestelling voor €5,95. 

Bestel je voor meer dan €49? Dan verzenden wij jouw bestelling gratis!

Afleveradres
Jij kunt zelf bepalen waar de bestelling geleverd wordt. Dit is al mogelijk om op te geven in de check out. Ook is het mogelijk om later via de verzendbevestiging van DPD het afleveradres te wijzigen naar bijvoorbeeld een pick-up point. 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Het is helaas niet mogelijk je bestelling persoonlijk bij ons op te halen. Omdat wij een webshop zijn hebben wij geen winkel of afhaallocatie.

Wat als ik niet thuis ben?
Wanneer je niet thuis bent zal DPD het pakket meenemen en aan het eind van de dag beschikbaar stellen bij een Pick-up point van DPD. Eventueel is het mogelijk dat de bezorger het product bij een van de buren aflevert zodat jij zo snel mogelijk in bezit bent van jouw bestelde goederen. Hiervan zal je dan op de hoogte gebracht worden middels een briefje.