iDEAL.

Betalen met iDEAL, een veilige betalingsmethode. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Klarna Betaal later.

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth.

Bancontact.

Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met de vertrouwde internetbankieromgeving.

Mastercard.

Betaal je met je Mastercard? Dan zijn vrijwel al je aankopen automatisch en kosteloos verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. En dat voor maar liefst minimaal 180 dagen. Dit geldt voor aankopen die je online bij webshops én in de winkel doet.

Visa.

Visa is erop gericht uw online transacties net zo veilig, snel en makkelijk te maken als de aankopen die u in een winkel doet. In het algemeen geldt dat wanneer u online aankopen doet met Visa, u van begin af aan optimaal beschermd bent.

American Express.

Veilig en verzekerd betalen met de aankoopverzekering en geld-terug-garantie. 24/7 service. Online account. Geld Terug Garantie. Verzekerd kopen. Spaar met elke uitgave. Wereldwijd veilig betalen.

Belfius.

Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, zeker als u de Belfius Mobile app gebruikt om te betalen. U kiest of u betaalt met uw bankkaart, Mastercard of Visa.