Honden binnen of buiten houden met schrikdraad
Als huisdiereigenaar weet u hoe belangrijk het is uw hond veilig op uw eigen erf of binnen uw tuin te houden. Dat lukt helaas niet altijd en vooral bij jongere honden is dit een probleem dat veel voorkomt.

Herkent u de volgende situaties?
- Uw hond loopt uit uw tuin de straat op en wordt bijna aangereden 
- Uw hond valt anderen lastig 
- Uw hond loopt weg omdat zij loops is 
- U krijgt andere honden op uw erf omdat uw teefje loops is

Bovenstaande zijn veel voorkomende situaties die voor overlast kunnen zorgen. Dan kan het plaatsen van een schrikdraad een oplossing bieden!

U kunt een deel van de overlast oplossen met een goede hondentraining maar soms is een hulpmiddel nodig. Met een eenvoudig maar effectief schrikdraad set speciaal voor honden bent u van de overlast af. En wat heel belangrijk is, deze oplossing is ongevaarlijk en veilig voor mens en dier.

Veilig en ongevaarlijk
Met de  complete schrikdraadkits van Online Schrikdraadweet u zeker dat uw hond binnen de grenzen van uw tuin of erf blijft en dat andermans honden geen overlast meer geven. Een hele geruststelling voor u en uw huisdier en bovenal een veilige oplossing voor mens en dier.

Complete oplossing!
De complete schrikdraad sets   bestaat uit een fysieke afrastering met paaltjes en draad, die onder spanning worden gezet door een compact schrikdraadapparaat van het merk Elephant of Gallagher.
Bij aanraking van de draad zal de hond schrikken en registreren dat dit zodanig onaangenaam is om er in het vervolg van weg te blijven. 

Onze ervaring leert dat dieren veel respect hebben voor schrikdraad en er na een eerste kennismaking weg van blijven. Honden in het bijzonder leren snel en zijn snel gewend aan het systeem. Het is wel belangrijk dat er direct (na installatie van het schrikdraad) en altijd spanning op de afrastering staat. Op deze manier leert uw hond waar de grens is. Deze ervaring zal uw hond snel aanleren en als gewenst gedrag zien, en daarmee bereikt u het gewenste resultaat.

Kortom: maximale vrijheid voor uw hond binnen de grenzen van uw erf of tuin.

Wilt u alvast meer informatie over de installatie van schrikdraad? Lees hier de handleiding