Kattenschrikdraad
Kattenschrikdraad is o.a. te gebruiken om ongewenste katten uit de omgeving uit uw tuin te weren. U heeft zelf niet gekozen voor een kat en zit dan ook zeker niet te wachten op poepende katten van een ander in uw tuin en/of moestuin. Dé manier om katten te weren uit uw tuin is het plaatsen van schrikdraad. Kattenschrikdraad is veilig en effectief en eenvoudig zelf te installeren. Laat u overtuigen door de voordelen van schrikdraad tegen katten.

Geen katten meer in uw tuin?
Een vreemde kat in de tuin is vaak een ware plaag. Veel oplossingen werken niet goed genoeg (of zijn zelfs gevaarlijk) om de kat buiten uw tuin of erf te houden. Met een schrikdraadoplossing zorgt u ervoor dat katten uit uw tuin blijven. Het is een bewezen toepassing. Steeds meer mensen kiezen voor schrikdraad. Geschikt voor in de tuin, uw balkon of op de schutting.

Of wilt u juist uw eigen kat binnen uw tuin houden?
Naast dat kattenschrikdraad geschikt is om ongewenste katten uit uw tuin te houden kan kattenschrikdraad ook gebruikt worden om juist uw eigen kat(ten) op uw eigen erf of binnen uw tuin te houden.
Als eigenaar van een kat weet u hoe belangrijk het is om uw kat veilig op uw eigen erf of binnen uw tuin te houden. Maar dat lukt niet altijd en vooral bij jongere huisdieren is het een veel voorkomend probleem. 
Daarnaast zijn er veel mensen die overlast ervaren van vreemde katten die bij hen in de tuin of moestuin komen.

Schrikdraad is veilig
Om katten te verjagen heeft u o.a. een schrikdraadapparaat en schrikdraad nodig. Het apparaat zorgt voor spanning op het draad. Als poezen het schrikdraad raken krijgen ze een klein schokje. Ongevaarlijk, maar genoeg om respect af te dwingen. Het gebruik van schrikdraad is veilig voor mens en dier!

Snel en eenvoudig installeren
Installeren van Elephant complete schrikdraad set M1 of M8 is eenvoudig. We sturen een duidelijke Nederlandstalige handleiding mee die puntsgewijs aangeeft welke stappen u moet ondernemen om uw afrastering te plaatsen.
Klik hier voor de Nederlandstalige handleiding.