Goodnature

Goodnature A24 Ratten- en Muizenval met Digitale Teller

EAN: 9420015758641Art.nr: 758641
159,00127,00
Gratis verzending
Maak een keuze
Current choice:Standaard
Niet op voorraadLevertijd op aanvraag
Verplichte velden:
    Enkel de beste kwaliteit
    Vraag advies van onze productexperts
    Gratis verzending vanaf €49
    Altijd de beste oplossing
    Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
    Gratis achteraf betalen met Klarna!
    BeschrijvingGoodnature A24 Ratten- en Muizenval met Digitale Teller

    Goodnature - Ratten & Muizen bestrijding

    OnlineSchrikdraad.nl kan zich goed vinden in Goodnature's visie op een natuurlijke omgeving. Een natuurlijke omgeving waarin diersoorten worden beschermd tegen bedreiging en ziekte verspreiding door ongedierte (zoals ratten en muizen). Deze producten zetten zich in om gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden voor het bestrijden van ongewenste diersoorten, zonder de biodiversiteit hierbij te verstoren. Alle vallen en accessoires zijn ontworpen om zonder leed en gif een oplossing tegen ratten en muizen te bieden. De vallen zijn gebruiksvriendelijk en zijn geen risico voor andere dieren.

    Goodnature is helemaal gif vrij!

    Een veel gebruikt middel om ongedierte te bestrijden is gif. Het gebruik van gif bij ongediertebestrijding is gevaarlijk voor de omgeving en dieren. Maar is ook steeds meer aan regels gebonden.  De lokstof die gemaakt wordt door Goodnature is vrij van gif en zo samengesteld dat alleen ratten of muizen worden gelokt.  Met het gebruik van Goodnature producten kan op een veilige manier ongedierte bestreden worden en voldoet men automatisch aan de steeds strenger wordende regels.

    • De gifvrije en meest humane oplossing om ratten en muizen te bestrijden
    • De Goodnature A24 is een innovatieve automatische rattenval én muizenval. Bekijk ook de onderstaande video in de uitgebreide omschrijving.
    • De val maakt gebruik van een lokstof die niet giftig is en het ongedierte wordt op een humane manier gedood. 
    • Het lokmiddel bevindt zich in de koker door middel van een automatische lokstofpomp. Het lokaas werkt zo’n zes maanden. 
    • De automatische lokstofpomp drukt de lokstof automatisch uit het zakje met de pomp. 
    • Wanneer een rat of muis de lokstof in de koker ruikt, strijkt het dier langs een trekker die de zuiger afvuurt. 
    • De zuiger wordt aangedreven door een CO2 patroon. Dit CO2 patroon is goed voor 24 slagen. 
    • De A24 reset zichzelf nadat een knaagdier gedood is. U hoeft voor het vangen van het volgende knaagdier dus geen stappen te ondernemen. 
    • Op de val zit een digitale teller die bijhoudt hoeveel ratten of muizen er al gevangen zijn. 
    • Het is belangrijk om deze teller te bevestigingen zodat u weet wanneer u het CO2 patroon moet vervangen.

    Goodnature A24 Automatische rattenval en muizenval

    De Goodnature ™ A24 automatische ratten- en muizenval is een revolutie in humane ratten- en muizenbestrijding. De uitgekiende techniek en het oerdegelijke ontwerp maken de Goodnature A24 trap de perfecte rattenval of muizenval voor binnen- of buitengebruik. De A24-val doodt automatisch maximaal 24 ratten of muizen met slechts één CO2-patroon.

    Deze Goodnature A24 trap is voorzien van een vangstteller

    Het voordeel van een teller is dat deze exact bijhoudt hoe vaak de val is geactiveerd. Dit is enorm handig omdat we vaak zien dat roofdieren, katten of zelfs andere knaagdieren de dode ratten of muizen wegslepen.

    Goodnature zet zich in om gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden voor het bestrijden van ongewenste diersoorten, zonder de biodiversiteit hierbij te verstoren. Alle vallen en accessoires zijn ontworpen om zo humaan mogelijk en totaal gifvrij in gebruik te zijn. Daarnaast zijn ze door iedereen gemakkelijk te gebruiken en zo ontworpen dat ze geen risico bieden voor andere diersoorten en huisdieren.

    Een nu nog veel gebruikt middel om ongedierte te bestrijden is door middel van gif. Het gebruik van gif bij ongediertebestrijding is niet alleen gevaarlijk voor de omgeving, maar wordt ook steeds meer gereduceerd door regels van de overheid. De lokstof die gebruikt wordt door Goodnature bevat geen gif en is zo uniek samengesteld, dat het andere diersoorten niet lokt of aantrekt. Ook vormt het geen risico voor bijvoorbeeld huisdieren die een dode muis doorslikken of kinderen die per ongeluk in aanraking komen met een overleden dier. Met het gebruik van Goodnature producten kan op een veilige manier ongedierte bestreden worden en voldoet men automatisch aan de steeds strenger wordende regels.

    De Goodnature ™ A24 Trap is de meest humane manier om ratten en muizen te doden. Waarom?

    Wanneer ratten of muizen de zeer aantrekkelijke lokstof ontdekt hebben zullen zij zonder aarzelen de val in kruipen. De trigger-pen in de val wordt door het knaagdier geactiveerd waardoor een slagpen binnen een fractie van een seconde de rat of muis dood. Geen langdurige kwelling, maar een zeer snelle dood.

    Na elke vangst reset de val zichzelf direct en is klaar voor de volgende. De knaagdieren die zijn gevangen kunt u eens in de zoveel tijd weghalen en begraven of in de grijze container dumpen. Maar het gebeurt nog veel vaker dat de dode ratten of muizen worden weggeroofd door katten of andere roofdieren of roofvogels.

    Absoluut geen gif! En kan zowel buiten als binnen gebruikt worden

    De Goodnature Trap is volledig mechanisch en bevat absoluut geen gif of andere gevaarlijke stoffen. Hierdoor kan hij overal veilig ingezet worden om ratten en muizen te bestrijden. Het ontwerp is zo gemaakt dat vogels of andere dieren dan knaagdieren de val niet kunnen activeren.

    De Goodnature A24 automatische val met teller geeft inzicht

    Deze versie van de A24 trap heeft een zogenaamde counter (teller) welke op het CO2 busje geklikt zit. Deze teller houdt exact bij hoe vaak de val is afgegaan en is zeer accuraat. Soms kan je denken dat de val niets heeft gevangen. Maar niets is minder waar. De dode knaagdieren worden vaker dan gedacht weggesleept door roofdieren zoals roofvogels en katten. Gebruik daarom een val met een teller. Zo weet je ook precies wanneer je het patroon moet vervangen.

    De Goodnature A24 trap is veilig voor mens en dier

    De ingang van de val is zo ontworpen dat alleen ratten en muizen er in kunnen. Voor een kat of hand is het gat te klein. Door hem op de aanbevolen 12cm boven de grond te hangen is het voor vogels onmogelijk om er in te klimmen. Om de veiligheid te vergroten kun je er nog een gaastunnel aan koppelen zodat bijvoorbeeld egels er niet in kunnen komen en eventuele kinderhandjes er niet bij kunnen. Mocht je het toch voor elkaar krijgen om je hand er in te stoppen en de trigger af te laten gaan zou je een goede klap op je vingers krijgen. Maar de kans dat ze breken is klein. Hooguit een dikke vinger en blauwe plekken. Speciale stickers zijn los te koop om mensen te waarschuwen voor de val.

    Overzicht van de voordelen van een Goodnature A24 Trap

    • Geen gif! De val gebruikt een speciale natuurlijk geformuleerde lokstof welke alleen aantrekkelijk is voor ratten en muizen
    • De duurdere variant beschikt over een teller die de vangsten bijhoudt. Ook wanneer roofdieren de dode knaagdieren hebben versleept
    • Gecertificeerd klasse A NAWAC Humaan. Geschikt om in te zetten binnen het IPM programma
    • Knaagdieren worden binnen een fractie van een seconde gedood
    • Lokstof gaat maximaal 6 maanden mee en moet daarna vervangen worden
    • CO2 patroon kan maximaal 24x de val laten afgaan. Daarna moet hij vervangen worden. Vervang hem in ieder geval na 6 maanden
    • Zeer makkelijk te installeren en te activeren
    • Geen elektriciteit of batterijen nodig. 100% mechanisch
    • Robuust ontwerp. Doorstaat de zwaarste weersomstandigheden
    • Waterdicht voor elk klimaat
    • Geschikt voor buiten of binnen
    • Veilig voor mensen en andere dieren dan knaagdieren.

    Goodnature heeft de A24-val ontworpen om alleen specifieke diersoorten aan te pakken. De kans dat u per ongeluk andere dieren in uw val krijgt (zoals vogels) is heel erg klein. Hierom is het gebruik van de optionele Blocker voor de A24 geen noodzaak, maar het is een extra bescherming die u kunt bevestigen voor extra gemoedsrust. Op aanvraag leverbaar.

    Als er hele kleine huisdieren of bijv. egels in de buurt van de val lopen, adviseren we wel om de Blocker te gebruiken. Bekijk voor het veilig gebruiken van de val, altijd de handleiding voordat u de val in werking zet.

    De Goodnature® ratten en muizenval doodt automatisch 24 ratten of muizen - de een na de ander, zonder dat u het CO2 patroon tussentijds moet vervangen. Het maakt gebruik van niet-giftige lokstof en doodt ongedierte op een humane manier.

    Hoe werkt deze Goodnature ratten en muizenval?

    Wanneer ratten of muizen de aantrekkelijke lokstof ontdekt hebben zullen zij zonder aarzelen de val in kruipen. De trigger-pen in de val wordt door het knaagdier geactiveerd waardoor een slagpen binnen een fractie van een seconde de rat of muis dood. Na elke vangst reset de val zichzelf direct en is klaar voor de volgende. De knaagdieren die zijn gevangen kunt u eens in de zoveel tijd weghalen en begraven of in de container stoppen. Maar het gebeurt nog veel vaker dat de dode ratten of muizen worden weggeroofd door katten en/of roofdieren of roofvogels.

    Doden van ongedierte op humane manier

    De Goodnature muizenval maakt gebruik van niet-giftige lokstof en doodt ongedierte op een humane manier. De trigger-pen in de val is razendsnel en dood de rat of muis in een fractie van een seconde. Geen langdurige kwelling, maar een zeer snelle dood.

    Deze set bevat onderstaande inhoud:

    1x Goodnature A24 automatische val
    1x Digitale teller voor het bijhouden van de vangsten.
    1x lokaas patroon van 60 gram met de speciaal geformuleerde Chocoladeformule voor ratten en muizen
    2x CO2-Patronen
    1x Knaagdier detectie kaarten (3st)

    De beste eigenschappen van de rattenval van Goodnature®:

    Absoluut gifvrij
    Milieuvriendelijk
    Digitale teller toont het aantal gedode ongedierte
    Lokaaspomp gaat 6 maanden mee
    Co2 capsule gaat 24 activaties mee
    Automatische reset, de val is automatisch weer klaar voor gebruik

    Kenmerken van de digitale inslagteller:

    Registreert automatisch uw succes
    Gemakkelijk te installeren, te controleren en te resetten
    5 jaar levensduur van de batterij
    Waterdicht

    BELANGRIJK: Alvorens de rattenval te bedienen of te verplaatsen, dient u de installatie- en bedieningsvoorschriften te lezen!

    Wat is de procedure voor het lokken?

    1. VERSPREID DE LOKSTOF
    Strooi kleine hoeveelheden van de lokstof rond de ingang van de plaats waar u de ratten en muizen vermoedt te zijn. Dit zal ze laten wennen aan het voedsel in de val.

    2. HERHAAL GEDURENDE 5 DAGEN
    Herhaal dit proces gedurende 5 dagen na elkaar. Dit creëert een voorkeur voor het nieuwe voedsel en moedigt herhalingsgedrag aan.

    3. GEEN LOKSTOF MEER VERSPREIDEN
    Stop met het voeren van lokstoffen, zodat alleen voedsel in de val zelf wordt aangetroffen.

    Kom je er niet uit?Klantenservice:
    Even bellen?050 - 368 31 39
    Mailen mag ook![email protected]
    customers give us a 4/5 at Trustpilot
    Specificaties
    • Merk: Goodnature
    • EAN: 9420015758641
    • Artikelnummer: 758641
    • :
    ReviewsHelp ons en andere klanten door het schrijven van een review
    Je beoordeling toevoegen
    D
    DanielGeplaatst op 14/06/2022

    Wij hadden net een nieuw huis gekocht wat een tijdje leeg had gestaan, na de verhuizing en het verbouwen kwamen we erachter dat we last hadden van een aantal muizen maar geen idee waar deze vandaan kwamen.

    We hadden al muizengif geprobeerd en van die vallen waarin ze een elektrische schok kregen maar niets hielp echt. Via via kwam ik op deze Goodnature a24 en het is echt een wonder, binnen een aantal dagen hadden we 5 muizen gedood en nu hebben we nergens last meer van.

    Ik heb de val nu naar buiten verhuisd. Deze ratten en muizenval is sowieso echt een aanrader!

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »